дом Култура Малчугани демонстрираха знания за гората и животните

Малчугани демонстрираха знания за гората и животните

0
ДЯЛ

Знания за гората и нейните обитатели демонстрираха днес малчуганите от от втора група на детска градина „Слънце“ в Шумен.
Заедно с горските педагози от природен парк „Шуменско плато“, Североизточното държавно предприятие (СИДП) и Шуменския университет децата проведоха занимания на открито. Това

Малчуганите показаха, че познават всички горски животни и дори знаят с какво се хранят и къде живеят. Горските педагози им обясниха как да различават птичките, които живеят на платото, от тези които често виждат в града.
„За първи път работим с толкова малки дечица, но се справиха със задачите, които им бяхме подготвили много добре. Личеше си, че родителите са учили с малчуганите у дома, а и тяхната преподавателка Виолета Николова всеки ден е на платото, обича гората залага в учебния си план уроци свързани с природата и нейното опазване“, коментира Светла Колева от ПП „Шуменско плато“.
След празниците уроците по Горска педагогика в ДГ „Слънце“ ще продължат.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Гергьовско надсвирване“ стягат във Върбица
Следваща статияПразнична вечер по проекта “Взаимодействието с общността – фактор за по-добро бъдеще и успешна интеграция” в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here