дом Общество Малкият син на министър Московски е загинал на писта в Боровец

Малкият син на министър Московски е загинал на писта в Боровец

0
ДЯЛ

Сигнал за трагичен инцидент в курорта Боровец бил е получен към 15.18 часа в полицията. По първоначални данни, при инцидент на писта е загинало момче на 4 години, което е паднало от моторна шейна и след това е починало. Линейката е пристигнала навреме, но смъртта на детето е била настъпила на място. Самият инцидент е станал извън ски зоната, съобщи Нова тв. Ски шейната била карана от министър Ивайло Московски. Детето е загинало след сблъсък на шейната в дърво. От правителствената пресслужба потвърдиха трагичната новина.
„При трагичен инцидент с моторна шейна днес загина малкият син на министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски. В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение”, призовават от министерството.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНачалници на РУ на срещи с жители на отдалечени села
Следваща статияЖълт код за бурен вятър в събота, поривите му ще достигат до 24 м/сек.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here