дом Общество Малките „пчелици” учиха, пяха и танцуваха в Горското училище

Малките „пчелици” учиха, пяха и танцуваха в Горското училище

0
ДЯЛ

Малчуганите от детска градина „Пчелица“ станаха част от Горското училище в Шумен. Идеята за празника е на експерти от РДГ-Шумен, които от години работят с най-малките любители на природата. Децата от предучилищната група участваха в състезание за познаване и имитиране на животни, а по-малките научиха какви дървета има в пределите на ПП „Шуменско плато“ и кои са основните части на растителните видове. И докато горските препитваха малчуганите, задаваха им гатанки свързани с обитателите на гората и животните, които можем да срещнем в нашите планини, преподавателите от „Пчелица“ решиха да изненадат своите гости. В края на Горското училище децата изнесоха кратък концерт като рецитираха стихчета, пяха песни и танцуваха наподобявайки стъпките на различни птици и животни.
Занятията в Горското училище ще продължат и през август, когато експерти от СИДП, РДГ-Шумен и ДГС-Шумен отново ще гостуват на скаутите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужба КОС – Шумен отчете: 6 703 души имат разрешения за огнестрелни оръжия, от тях 5 151 са на ловци
Следваща статияИзправиха пред съд Петър Шебека, смазал майка си от бой

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here