дом Общество „Малабългарана“: Полицаи vs ученици в приятелска среща (снимки и видео)

„Малабългарана“: Полицаи vs ученици в приятелска среща (снимки и видео)

0
ДЯЛ

С кратка презентация на тема „Кражба” започнаха спортните прояви в СУ „Трайко Симеонов”. Децата научиха какво е престъпление и какви са отговорностите, които носят извършителите и съучастниците в противозаконни деяния.

В ролята на лектор влезе инспектор Светослав Иванов от Детска педагогическа стая при РУ- Шумен. Криминалисти от районното управление в града и инспектори участваха в приятелска футболна среща „Приобщи приятел“ с ученици от профилираната паралелка „Физическо възпитание и спорт“.

Футболната среща се проведе на малки вратички, като полувремената бяха по 15 минути, а рефер на двубоя беше председателят на ОС на БФС, Милен Христов. Мачът завърши с 8:7 за отбора на полицаите след изпълнение на дузпи, тъй като в редовното време мачът завърши 5:5. На проявите присъстваха омбудсманът на Шумен Иван Капралов, областният управител проф. Стефан Желев и заместник-областният управител Петко Шаренков.
Двубоят бе част от проявите, които училището организира през месец март, през който чества и своя патронен празник, а намерението е футболните мачове между отборите да станат традиционни.


Омбудсманът Иван Капралов прикани учениците да именуват новооткритото спортно игрище на името на най-големия стадион в света – „Маракана”, а именно „Малабългарана”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„В името на народа“: Как престъпниците заобикалят закона и не плащат присъдената кръвнина
Следваща статияПрокуратурата иска „задържане под стража“ за наркодилъра Климент-Кимо

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here