дом Прогноза за времето Лятно ще бъде времето и днес

Лятно ще бъде времето и днес

0
ДЯЛ

Днес преди обяд над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево, на места в равнините с ниска облачност. Около обяд облачността ще започне бързо да се увеличава и до вечерта на места, главно в Западна България ще превали дъжд. Максималните температури ще бъдат между 25 и 30 градуса.
В Шуменска област ще преобладава слънчево време с временна облачност. Минималната температура ще е около 13 градуса, а максималната ще достигне до 28.
Жълт код за силен вятър е обявен за 6 области в четвъртък. Той е в сила за областите Велико Търново, Видин, Враца, Монтана, Плевен и Русе.
Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места с ниска облачност или мъгла. Максималните температури на въздуха ще бъдат около 25-29 градуса.
В планините също преди обяд ще бъде слънчево. След обяд на отделни места в Западна България ще превали и прегърми. Възможни са и градушки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОдобрено: 500 лева повече заплата, наем и пътни за „мотивирани учители“
Следваща статияНаселени места и райони без ток

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here