дом Общество Любомир Христов: Честито Възкресение Христово!

Любомир Христов: Честито Възкресение Христово!

0
ДЯЛ

В навечерието Великден кметът на Шумен Любомир Христов поздрави шуменци и гостите на града по случай големия християнски празник Възкресение Христово.

Скъпи съграждани,
Уважаеми жители и гости на града,
Приемете моите сърдечни поздравления в навечерието на Великден.
Денят на Христовото възкресение е един от най-обичаните християнски празници от нас българите.

Този ден изпълва сърцата ни с радост, а умовете ни – със светли мисли и ни напомня, че по-често трябва да се обръщаме към милосърдието и прошката. Вълнението от празничното очакване показва нашата вътрешна потребност да почувстваме силата на вярата и любовта. Затова на Великден отправяме своята молитва за здраве, за пречистване и търсим благословение за най-близките си хора. Нека светлината на Възкресението озари домовете и сърцата ни.

Нека да посрещнем празниците и с надеждата за по-добри дни за нашия град. Да укрепим вярата си и да бъдем единни пред житейските трудности, защото заедно можем да изградим един по-добър свят и по-добро бъдеще за нас и нашите деца.

Пожелавам на всички светли и благословени празници.

Честито Възкресение Христово!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия61% от българите одобряват тол системата, 70% искат повече пари от ТИР-овете
Следваща статияГолям интерес за планинското изкачване „Валери Великов” 2018, вече са подадени над 30 заявки