дом Политика Любомир Христов: Изборите в Шумен са твърде поучителни

Любомир Христов: Изборите в Шумен са твърде поучителни

0
ДЯЛ

Проведените избори на 26 май препотвърдиха европейската ни принадлежност и показаха, че ГЕРБ е партията, която в най-голяма степен е способна да отстои и съхрани българските национални интереси в една обновяваща се Европа. Това се казва в изявлението на областният координатор на ПП ГЕРБ-Шумен Любомир Христов.
„Резултатите от тези избори за община Шумен са твърде поучителни – ГЕРБ като партия успя да защити своята позиция на първа политическа сила в една много оспорвана надпревара. На тези избори за пореден път показахме отговорност в името на това, каузата Европа да остане обединителна, а не да ни разделя. Доказахме, че с енергия и решителност заедно ще продължим да градим нашия общ дом, основан на общите принципи – мир, свобода, солидарност, културно многообразие, върховенство на правото и равенство на всички пред закона“, се посочва в изявлението
„Искам да благодаря на хилядите членове и симпатизанти на ГЕРБ – Шумен, които защитиха европейската ни идентичност, на всички, които взеха участие в подготовката и безупречната организация на изборния процес.
Изразявам своята благодарност и към всички шуменци, които излязоха и упражниха правото си да гласуват – това е същината на демокрацията. Пред нас стои още много работа, още много предизвикателства, които, убеден съм, ще преодолеем заедно в името на успешното развитие на Шумен“, посочва в заключение Любомир Христов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони с прекъсвания на тока
Следваща статияГорящи отпадъци подпалиха кооперация в село Троица, огнеборците спасиха 300 декара посеви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here