дом Политика Любомир Христов: Гласувах за Шумен с развита икономика

Любомир Христов: Гласувах за Шумен с развита икономика

0
ДЯЛ

„Гласувах за Шумен с развита икономика, за повече работни места и по-добра инфраструктура“, заяви кандидатът за кмет на Шумен Любомир Христов.
„Моят опонент, който четири години не беше обръщал никакво внимание на темата „вода“ искаше да разговаряме по този въпрос. И нещо да произтече от разговора, който проведохме? Видя, се че нямаше никакъв ефект. Ще си поговорим половин час и ще се разделим и проблемът ще остане „, каза още той.
Независимо кой ще е кметът, след изборите да седнем и да говорим по теми, които са изключително важни за Шумен и да постигнем съгласие за следващите години да работим единни, призова Христов. Според него другите важни теми са образованието и инфраструктурата.
На въпрос на 24shumen.com политизира ли се темата за водата, както твърди ръководството на ВиК, отговорът бе: темата за водата се политизира изключително много. Не зная кой успя да извлече изключително много дивиденти. Няма как с магическа пръчка да се решат проблеми, които са от 35 години.
Относно работата с Общинския съвет Христов смята, че трябва да има диалог и съгласие, за да не продължават нещата, както са били в миналите години.
Ниската избирателна активност при хубаво време била неоправдана. „Не след като минат изборите да тръгнем да критикуваме избраните, а сега да дадем гласа си за този, който искаме да ни управлява“, категоричен бе кандидатът за градоначалник за втори мандат.
Ако бъда избран, ще ви информирам с какъв екип ще работя, но не виждам причини да не работя със сегашния екип, добави той.
На журналистически въпрос водени ли са преговори с някоя политическа сила за оказване на подкрепа и има ли обещание срещу тази подкрепа бе обяснено, че не са водени подобни преговори. „Имаше граждани, лидери, които искаха да ме подкрепят, но аз не пожелах. Всичко останало да се снимаме, да се ръкуваме, да показваме, че сме съпричастни, не ми допада“, добави той.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНиска избирателна активност в Шуменско
Следваща статияДвама зад волана с над 2 промила алкохол в Шуменско, единият предизвика катастрофа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here