дом Политика Любомир Христов: Гласувах за европейски и проспериращ Шумен

Любомир Христов: Гласувах за европейски и проспериращ Шумен

0
ДЯЛ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Гласувах за един проспериращ и развиващ се Шумен. За един европейски град. За развита икономика с достойни заплати. Както и за добра инфраструктура, както за града, така и за селата“, това заяви кандидатът за кмет Любомир Христов след като даде своя вот в Детска градина „Латинка“.
Кампанията протича нормално в Шумен и в населените места. От информацията, която получих е ясно, че няма груби нарушения. Изборен ден, като всеки един останал, каза още Христов, който има зад гърба си един успешен мандат.
Според него някои опоненти са използвали кризисната ситуация с водата, за да трупат дивиденти. „Но това е като бумеранг, връща се към всеки, който я е използвал за политическа активност“, каза още Христов.
Той очаква изключително шарен Общински съвет. За този, който бъде избран за кмет и председател на ОбС ще бъде трудно, докато се структурира.
Но вярвам, че новите общински съветници са там, за да правят нещо полезно за нашия град. И разумът ще надделее, заключи кандидатът за градоначалник.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия20.51% е избирателната активност в община Шумен към 13.00 часа
Следваща статия24.92% е избирателната активност в област Шумен към 12.30 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here