дом Общество Любомир Христов: Благодаря за доверието!

Любомир Христов: Благодаря за доверието!

0
ДЯЛ

Скъпи шуменци, благодаря за подкрепата!
Благодаря на всички, които отидоха до избирателните секции и изразиха по този начин своята воля кой и как да ръководи Шумен през следващите четири години. Приемам го като израз на доверие и отново потвърждавам, че моята кауза е да работя за Шумен.
Благодаря на всички, които не пожалиха сили и активно се включиха в нашата кампания. Благодаря на младите хора, които бяха с нас от първия до последния ден. Обичам Шумен и съм сигурен, че и другите кандидати, които участваха в това състезание, също милеят за нашия град. Затова ще търся съгласието между всички за едно още по-успешно и по-близко до хората управление. Ще направя така, че всички политически сили да се обединим около важните приоритети за града, за да има по-малко противопоставяне и повече градивност в действията ни.

С уважение,

Любомир Христов

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛевицата умува дали да иска касиране на изборите в Шумен
Следваща статияДаринка Златева е новият директор на Бюрото по труда в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here