дом Спорт „Лудогорец“ представи официално новите си попълнения

„Лудогорец“ представи официално новите си попълнения

0
ДЯЛ

ПФК „Лудогорец“ представи официално новите попълнения на тима – Пламен Илиев и Адриан Попа, както и треньорът на вратарите – легендата Здравко Здравков. Това съобщиха от пресцентъра на Орлите.

Илиев и Попа вече получиха фланелките с номера съответно 23 и 77 от изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев.
Румънският национал тренира с „Лудогорец“ от началото на подготовката, докато националният страж се присъедини към новия си тим в неделя вечерта.
Илиев вече проведе две занимания под ръководството на Здравков.
Снимки: ПФК „Лудогорец“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМая Манолова спази обещанието си, предложи на МРРБ да намали цената на водата в Шуменско
Следваща статияШуменско отново под жълт код за бурни пориви на вятъра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here