дом Общество Ловци се натъкнаха на мъртви диви прасета във Върбишко

Ловци се натъкнаха на мъртви диви прасета във Върбишко

0
ДЯЛ

На мъртви диви прасета се натъкнаха ловци във Върбишко вчера. Те подали веднага сигнал в Държавно горско стопанство – Върбица. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Труповете на животните са открити в захрастена местност между Върбица и село Менгишево, извън горските територии.
Служители на стопанството и ловният експерт на СИДП инж. Тервел Стефанов са обходили района и сигнала е потвърден.
На мястото са служители на стопанството и представители на ОБДХ, извършва се претърсване на целия район. От всички открити мъртви животни ще бъдат взети проби, които ще бъдат предадени за изследване. Труповете ще бъдат загробени, като мястото ще бъде обработено съгласно правилата за дезинфекция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаши медицински сестри се включват в протеста в столицата
Следваща статияКарадайъ във Вълнари: Длъжни сме да дадем бъдеще на децата в нашата община Никола Козлево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here