дом Общество Ловното стопанство „Паламара“ се сдоби с база за обработка на дивечово месо

Ловното стопанство „Паламара“ се сдоби с база за обработка на дивечово месо

0
ДЯЛ
Снимка: СИДП

Модерна база за обработка на дивечово месо заработи в Дърдавно ловно стопанство „Паламара”. Това съобщиха от Североизточното държавно предприятие (СИДП).
Строежът стартира през 2017 година, а идеята за базата е на ръководството на СИДП. Сградата е с площ 500 квадратни метра и е оборудвана с техника и материали, които да отговарят на всички изисквания на Българската агенция по безопасност на храните.

Снимка: СИДП

Капацитетът на модерното предприятие е около 25-30 тона месо за година, като от продукцията могат да се възползват собственици на заведения, юридически и физически лица.
Екипът на ДЛС ”Паламара” гарантира за качеството на месото, което се предлага в новото предприятие. Освен това експертите припомнят, че дивечовото месо е с отлични вкусови качества, не води до завишаване на вредния холестерол и е много по-полезно от месото добито в индустриалните ферми. Дивечът се храни с естествена храна богата на минерали и микроелементи, не приема добавки и лекарства, за разлика от промишлено отглежданите животни и всичко това прави месото му желано от хората в цял свят.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаближава крайният срок за местните данъци и такси
Следваща статияНови 819 души заразени с COVID-19, в Шуменско са 22

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here