дом Общество Ловни експерти рекламират СИДП в Москва

Ловни експерти рекламират СИДП в Москва

0
ДЯЛ

Директори на ловни стопанства и експерти от Североизточното държавно предприятия ще представят през тази седмица в Москва възможностите за почивка и лов в Североизточна България. Предприятието участва със свой щанд в традиционното за руската столица международно туристическо изложение, което според предварителните прогнози ще бъде посетено от над 100 000 души.
Представителите на СИДП ще рекламират държавните ловни стопанства в Балчик, Паламара, Шерба, Черни Лом, Тервел и държавното горско стопанство в Преслав, съобщиха от предприятието. От специално подготвените за изложението брошури, всеки един от посетителите ще може да се запознае с цените за отдих и лов в базите на стопанствата, както и с пакетните цени, които са изключително изгодни за любителите на лова. В луксозните бази на поделенията могат да отседнат семейства, както и групи, които искат да се насладят на почивка край морския бряг или в планината.
Експерти от СИДП за първи път участват в пролетното издание на международното туристическо изложение в Москва.
Снимка: СИДП
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСкандалджия скочи на медици с обиди и закани
Следваща статияНиколай Нанков на форум в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here