дом Общество Лили Петрова смени Добромир Драев в комисията по „Култура“

Лили Петрова смени Добромир Драев в комисията по „Култура“

0
ДЯЛ

Съветничката от БСП Лили Петрова бе избрана за член на постоянната комисия по „Култура“. Номинацията й бе гласувана днес на сесията на Общинския съвет и събра 38 гласа одобрение.
Припомняме, че по време на определяне състава на комисиите на заседанието на 28 ноември, Петрова не влезе в нито една от 10-те комисии.
Преди минути тя зае мястото на Добромир Драев, който си направи самоотвод като член на комисията по комисия по „Култура“. Оставката на Драев бе приета с 26 гласа „за“, шест „против“ и седем „въздържал се“.
По време на дебатите, за член на овакантеното място бе предложен и Данаил Данчев от БСП, но той също си направи отвод.
Съветниците отхвърлиха и внесеното от Веселин Пенчев предложение за повторно определяне на състава на постоянните комисии към Общинския съвет.
24sumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Шумен ще оспорва по-високата цена на водата по всички начини
Следваща статияМалки коледари гостуваха на областния управител проф. Стефан Желев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here