дом Политика Лидерът на БСП ще следи конференцията за излъчване на кандидата за кмет...

Лидерът на БСП ще следи конференцията за излъчване на кандидата за кмет на Шумен

0
ДЯЛ

Лидерът на БСП Корнелия Нинова присъства на общинската конференция, която ще определи кандидата на кмет на Шумен от социалистическата партия, съобщиха делегати на партийния форум. Той се провежда в залата на Регионалния исторически музей в Шумен.
Над 100 делегати са регистрирани за участие. Но според наши източници в залата са успели да влязат и ще участват в тайния вот и нелегитимни делегати.
И това обстоятелство може да опорочи самите резултати от гласуването, твърдят социалисти.
„Стараем се това да не бъде допуснато, още повече че лидерът е при нас“, казват те.
Според тях присъствието на Нинова било знак, че в общинската организация има „наболели въпроси за решаване“.
В момента делегатите изслушват доклада за представянето на БСП на миналите евроизбори, където разликата с ГЕРБ бе едва 180 гласа.
Ще бъде представен и доклад за работата на съветниците в Общински съвет в Шумен.
По тази точка се очаквал разгорещен дебат.
Самото гласуване ще бъде в следобедните часове.
С най-много номинации са бившият кмет Красимир Костов, съветникът Венцислав Венков, бившият зам.кмет по екология инж. Иван Йонков, общинският лидер Веселин Пенчев. „Изненадата“ бил екскметът по финанси в годините на прехода Валентин Маринов.
Снимка: Личен архив
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСимеоновден е, не се дават заеми и не се изнася нищо от дома
Следваща статия110 прасета загробиха в Смядово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here