дом Криминале „Лада“ изгоря след късо съединение в двигателя

„Лада“ изгоря след късо съединение в двигателя

0
ДЯЛ

Лек автомобил „Лада Нива“ е изгоряла в пожар в село Коньовец. Сигнал за пожара бил приет на 23 юни в 18.25 часа. Към мястото на инцидента бил насочен противопожарен автомобил от шуменската пожарна. При пристигане на място огнеборците заварили да гори целият автомобил. По данни на собственика Е.М. /65г./ пламъците тръгнали от двигателя. Предполага се – след късо съединение. Пожарът е погасен с помощта на 1700 л. вода. Автомобилът е унищожен.
На 23 юни в 22.24 часа бил приет сигнал за паднало дърво по пътя за село Дибич. На място бил пратен екип, който с помощта на моторен трион отстранил дървото и обезопасил пътното платно.
В петък, на 21 юни, противопожарни екипи от Шумен са реагирали на два сигнала за пожари. Погасен бил пожар в отпадъци на ул. „Стара планина“ малко преди 9.00 часа сутринта и в сухи треви на поляната до Пътна полиция. Двете произшествия са без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМехмед Терзийски – секач №2 на национално състезание
Следваща статия56-годишен отива на съд, шофирал без книжка нерегистриран мотопед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here