дом Криминале Късо съединение предизвика пожар в автомобил

Късо съединение предизвика пожар в автомобил

0
ДЯЛ

Късо съединение предизвика пожар в автомобил в Шумен. това съобщиха от Областната дирекция на МВР.
В 8.19 часа вчера е приет сигнал за пожар в лек автомобил на ул. “Университетска“ в Шумен, близо до сградата на пътна полиция. Собственикът успял да погаси пламъците с пожарогасител. Пристигналите на място огнеборци обезопасили газовата бутилка на автомобила, доизгасен и охладен с 300 л. вода бил двигателният отсек. Унищожени са част от ел. инсталация, гумени съединения и пластмасови части. Пожарът е причинен от късо съединение.
Без материални загуби са останалите три пожара. Загасени са горящи отпадъци в метален контейнер за смет на ул. “Станционна“ и запалени отпадъци в кв. Еверест“ в Шумен, както и горящ комин на ул. “Милин камък“ в Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлизо 529 000 дка са засети с есенници в област Шумен
Следваща статияЗадържаха 20-годишен за притежание на марихуана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here