дом Криминале Късо съединение подпали лятна пристройка, огнеборци гасиха и фураж

Късо съединение подпали лятна пристройка, огнеборци гасиха и фураж

0
ДЯЛ

В 03:08 часа на 28 март бил приет сигнал за пожар в къща в село Ивански. Съобщиха от ОД на МВР в Шумен. Към ул.“Иван Кръстев Ивански“ бил насочен противопожарен екип. След пристигане на място било установено, че гори лятна пристройка към къща. Пламъците, предизвикани от късо съединение, са погасени с 8000 л. вода. Изгорели са техника, мебели и около 50 кв.м покривна конструкция, опушени са около 60 кв.м. стени. Къщата е спасена от изгаряне.
На 27 март в 14:40 часа бил приет сигнал за пожар в село Върбяне. На ул.“Г.Димитров“ бил изпратен противопожарен екип. Установено било, че гори фураж. Пламъците били погасени с помощта на 4 тона вода. Унищожени са 3 тона фураж поради неправилно боравене с огън на открито.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРешено! Ще има Великденски надбавки за най-бедните пенсионери(обновена)
Следваща статияОткриха незаконни пушки и боеприпаси в къща в Климент

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here