дом Криминале Късо подпали лятна кухня в Шумен, къща и навес горяха в Близнаци

Късо подпали лятна кухня в Шумен, къща и навес горяха в Близнаци

0
ДЯЛ
Pixabay.com

На два сигнала за пожари са се отзовали огнеборците през последните 24 часа, съобщиха от ОДМВР-Шумен.
На 4 април в 07.59 часа е получен сигнал за възникнал пожар в къща на ул.“ Ген. Гурко“ в Шумен. На мястото на произшествието бил насочен противопожарен екип от РСПБЗН- Шумен. След пристигане на място екипът заварил да гори навес, долепен до къща в съседство, под които била оборудвана лятна кухня. На помощ в гасенето се включили още два екипа от пожарната в града. Пожарът бил обхванал изолация от фибран на съседна къща на ул.“ Ген. Гурко“. Пламъците, които тръгнали след късо съединение в инсталацията на били ликвидирани с помощта на 3 тона вода. Унищожени са около 50 кв. м. покривна конструкция, вещи и техника, опушени са около 100 кв. м. стени и около 2 кв. м. изолация.
В 21.48 часа е приет сигнал за пожар в къща и навес на ул.“Плиска“ в село Близнаци. Към мястото на произшествието бил насочен екип на РСПБЗН- Шумен. След пристигане на място огнеборците установили, че имотът и навес към него се използват за отглеждане на животни. В пламъците са унищожени около 150 кв. м. покривна конструкция и 350 бали фураж. Пламъците, които били на площ от около 150 кв. м. са погасени с помощта на 24 тона вода Сградата е спасена от опожаряване. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБългарите в чужбина с най-голяма подкрепа за ИТН, втори са ДБ, трети – ДПС
Следваща статияДве кражби в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here