дом Криминале Късо подпали автомобил, горя навес на къща, огън унищожи 50 дка пшеница

Късо подпали автомобил, горя навес на къща, огън унищожи 50 дка пшеница

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

В събота в 14.05 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил „Форд Фокус“ с варненска регистрация на изхода на град Шумен. Пристигналият на място противопожарен екип заварил автомобилът обгърнат в пламъци. Тръгнали са от късо съединение в ел. инсталацията. Пламъците са погасени с помощта на 1000 л. вода. Автомобилът е унищожен.

В 16.27 часа същия ден е приет сигнал за пожар в навес на покрив на къща в село Върбак. Към ул. „Мир“ е насочен противопожарен екип от Шумен. Пламъците, които тръгнали след късо съединение са погасени с помощта на 500л. вода. Унищожени са около 15 кв.м. покривна конструкция.
Къщата е спасена от опожаряване.

В 17.54 часа в дежурната част на РДПБЗН- Шумен бил приет сигнал за възникнал пожар в житен масив в местността „Хиподрума“ край село Тодор Икономово. На място бил насочен противопожарен екип от РСПБЗН- Каолиново. При пристигане на място огнеборците загасили пламъците, които обхванали около 300 кв.м. посеви. Пожарът е загасен с помощта на 5 тона вода от два екипа. Унищожени са 50 декара посеви пшеница, 290 декара са спасени от опожаряване. Причина за възникване на пожара – паднала искра от електрически стълб.

През последните три денонощия е погасен пожар в сухи треви до гробищния парк в шуменския квартал „Мътница“. Сухи треви са горели и в село Хитрино. И при двата пожара не са допуснати материални загуби.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбида: Готвачи от Велики Преслав сърдити на кмета, предпочел Ути за курбана
Следваща статияДвама яхнаха мотопеди без регистрационни табели

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here