дом Общество Критичният път до ЗИЕНО не е предвиден за ремонт

Критичният път до ЗИЕНО не е предвиден за ремонт

0
ДЯЛ

„Годишната програма на Община Шумен по ремонт и възстановяване на пътни настилки е съсредоточена в основни пътни артерии, главните и квартални улици, без да се предвиждат ремонти на квартални пространства, малки улици и паркинги“ – това е записано в отговор на кмета Любомир Христов на питане на общинския съветник Валентин Велев дали през настоящата година е планиран ремонт на участък с дупки. Проблемната отсечка се намира в Индустриална зона в близост до бившия завод ЗИЕНО.
Собственици на фирми са се жалвали пред съветника от лошото състояние на пътя, който излага града пред чуждестранните инвеститори.
От отговора на градоначалника става ясно, че главното захранващо платно на комплекса, южно от ЗИЕНО, продължение на ул. „Дедеагач“, ще бъде включено в програмата за ремонтни дейности.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови животни пристигат в зоокъта, Шмоко очаква своята изгора (видео)
Следваща статияНе е тревога! Започва годишната профилактика на сиренната система