дом Наблюдател Красимир, който загуби далак след сбиване в училище, даде показания в полицията

Красимир, който загуби далак след сбиване в училище, даде показания в полицията

0
ДЯЛ

Шестокласникът Красимир, който след сбиване със съученик остана без далак вече е изписан от болницата в Шумен. Както вече 24shumen.com писа, след инцидент по време на час по математика, ученикът от Средното училище „Йоан Екзарх Български“ бе спешно опериран.
Операцията по отстраняване на далака извърши един от най-добрите хирурзи д-р Бисер Митев. А лечението продължи в Първа хирургия.
„Синът ми е добре. Лекуваме се. Спазваме предписанията от лекарите“, заяви пред 24shumen.com майката на Краси, Анелия Иванова. Вчера тя и момчето са били в полицията, за да дават показания по образуваното досъдебно производство.
Вярвам, че разследващите ще си свършат работата и който трябва, ще си получи наказанието, сподели още майката. Според нея е важно Красимир да се възстанови и да тръгне вече здрав на училище. А след това семейството ще реши дали да търси отговорност от когото трябва.
От Министерството на образованието и науката заявиха специално за 24shumen.com, че прекият работодател на директора на учебното заведение, а именно РУО на МОН в Шумен, ще прецени дали да се потърси отговорност от ръководството на школото.
Според хирурзи от Шумен не било толкова фатално, че детето е с отстранен далак. Много хора живеят без този орган, уточни и лекар от ДКЦ – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПосланик Армен Саргсян към Любомир Христов: Благодаря на местната власт, че съхранява арменските традиции и култура
Следваща статияИсторията с пенсионерите и пицария „Джоя” – „от другата страна на монетата”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here