дом Политика Красимир Вълчев в Смядово: ГЕРБ работи за добро образование и високи доходи

Красимир Вълчев в Смядово: ГЕРБ работи за добро образование и високи доходи

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Налагаме съзидателен стил на работа. Правим го системно и по най-добрия начин с отношение към хората. Опитваме се да утвърдим този стил на работа. Заложили сме на съзидателното начало и ще спечелим. Това заяви при посещението си в Смядово водачът в листата на ПП ГЕРБ в 30-ти многомандатен избирателен район Шумен Красимир Вълчев.

Снимка: 24shumen.com

Той заедно с кмета на Смядово Иванка Петрова откриха Защитено жилище за хора с психични проблеми в южната община. Красимир Вълчев бе придружен от втория и третия в кандидат-депутатската листа Илтер Бейзадов, Димо Георгиев, както и от утвърдените имена и бивши депутати Димитър Александров и д-р Румен Генов.
„За мен е чест да бъда водач на листата на ПП ГЕРБ за Шумендки регион.
Манипулациите, лъжите, компроматите няма да помогнат на нашите опоненти да омаловажат постигнатото от ПП ГЕРБ. Направеното от нас се вижда. То е е факт и хората го виждат. Българите искат да бъдат управлявани от съзидателни и позитивни политици, с отношение към техните проблеми“, заяви Красимир Вълчев. Той опроверга нападките, че от ПП ГЕРБ увеличавали предизборно заплатите в редица сфери. „Просперитет и успешно общество се изгражда чрез увеличение на доходите. С ниски доходи не може да има добро образование, не може да се стремим към добро здравеопазване и социални услуги. Ако доходите не се повишават никой няма да чувства, че живее в нормално общество“, категоричен бе водачът на листата на ПП ГЕРБ Красимир Вълчев и не скри, че процесът на съзидание е труден и дълъг, но той няма намерение да се отказва. „Всички помним, кога държавата катастрофира – през 90-те години, когато бяхме първи в света по фалирали банки. Тогава предприятията бяха източени, спестяванията на гражданите се обезцениха. Същите тези хора сега се опитват да ни кажат, че алтернативата на съзидателното начало е да се отровим взаимно и спекулират с проблемите“, каза още Красимир Вълчев и добави, че единственият начин да се реши демографския проблем е скок в доходите. „Начина за постигане на по-високи доходи са инвестициите и качественото образование. Това са простите взаимовръзки между добро и сигурно бъдещи и качество на живот. Ние ще работим за това. В последните години област Шумен е пример за привличане на инвестиции. Регионът е с най-висок процент на новосъздадени работни места от всички нови, които се разкриват в страната. Убедени сме, че градивното начало ще спечели. Ние сме един отбор с кметовете и заедно ще работим за по-доброто бъдеще на Шумен и региона. Всички хора искат да живеят в едно по-добро общество“, заяви още Красимир Вълчев и бе категоричен, че от ПП ГЕРБ ще заложат на положителна предизборна кампания и заедно с всички кандидати за депутати ще се борят за по-добър резултат на изборите спрямо предходния вот.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаграждават победителите в конкурса „Аз рецитирам с баба и дядо” във Велики Преслав
Следваща статияЗатягат противоепидемичните мерки в област Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here