дом Криминале Крадец задигна пари от незаключена къща, друг понесе телевизор

Крадец задигна пари от незаключена къща, друг понесе телевизор

0
ДЯЛ

Варненец задигна пари от незаключена къща, апаш си тръгна с телевизор

На 15 февруари в полицейското управление във Велики Преслав е приет сигнал от 65-годишена жена от село Янково, че й е открадната сумата от 61 лева от портмоне. По нейни данни това е станало в късните часове на 14 февруари. Вратата на къщата била незаключена. При проведените издирвателни действия извършителят бил установен- 44-годишен мъж от Варна. Изяснено било, че прескочил оградата около 23.00 часа, проникнал в имота и извършил кражбата.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
Неизвестен извършил кражба на три телевизора от частен дом в село Новосел. По данни на 30-годишния собственик на имота, в къщата, след счупване на стъкло на прозорец е проникнато за времето от 14.00 часа на 1 февруари до 12.00 часа на 16 февруари. Извършен е оглед.
За извършено престъпление по чл. 195 ал. 1 от НК е образувано досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПърва и втора част на документалния филм „Помни войната 1915-1918“ с премиера в Шумен
Следваща статияПиян въртя волана с 2,08 промила на село

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here