дом Други Корнелия Нинова остава лидер на БСП с над 81% от гласовете

Корнелия Нинова остава лидер на БСП с над 81% от гласовете

0
ДЯЛ

Досегашният лидер на БСП Корнелия Нинова е получила 81.5 % от гласовете на социалистите на вътрешнопартийния избор, обяви председателят на Централната комисия за вътрешнопартийния избор на председател в БСП Емил Войнов по време на пресконференция.
За Нинова са гласували 43 228 социалисти. Кирил Добрев е получил 7 914 гласа или 14.9 % от гласовете на партията, Красимир Янков е получил 1 118 гласа или 2.1 % от гласовете, а за Жаблянов са гласували 1.4 % от социалистите.
Войнов посочи, че избирателите по списък са 80 236. Гласувалите са 53 807 социалисти или 67.1 процента избирателна активност, действителните са 53 019.
Снимка: Официална Фейсбук страница на Корнелия Нинова
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира ежегодната профилактика на Електроразпределение Север преди първия учебен ден
Следваща статияСбъдната мечта на Рени Василева – да помага и да спасява хора

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here