дом Общество Концерт-спектакъл с Милица Гладнишка и Васил Петров на шуменска сцена

Концерт-спектакъл с Милица Гладнишка и Васил Петров на шуменска сцена

0
ДЯЛ

Имало едно време един бар в края на града, чиято слава се носела надлъж и нашир. Блясък, неповторима магия на разкош и изключителна красота привличали най-добрите артисти и най-богатите хора. Но днес той е едно запустяло място в края на града – няма ги вече пищните костюми, талантливите артисти и подбрания елит. Там е само Васил Петров, последният мохикан, който не може да приеме, че славните времена са отминали. Милица Гладнишка е буйна, амбициозна и мечтае да стане певица. Тя решава да опита късмета си в легендарния бар, за който е слушала толкова много.
Вечните хитове от най-популярните филми, мюзикъли и джаз евъргрийни претворяват една далечна във времето, но близка до сърцата епоха. Симфониета – Шумен с диригент Левон Манукан, елегантния и кадифен глас на Васил Петров, ярката и забавна Милица Гладнишка ще ви подарят една незабравима вечер изпълнена с много смях, емоции и красива музика. Събитието е на 20 април в залата на Младежки дом от 19 часа.
Билети на касата на Младежки дом от 15.30 до 18.30 часа. За повече информация телефони: 0899 817808 и 0879 321033.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДетски неврохирург от световна класа консултира безплатно в София
Следваща статияЗакриха кучешкия приют във Велики Преслав, местят животните в Шумен