дом Общество Консултативен кабинет ще помага срещу противообществени прояви в Община Никола Козлево

Консултативен кабинет ще помага срещу противообществени прояви в Община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Да бъде разкрит Консултативен кабинет като помощен орган към местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетни предлага в докладна кметът на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб. Идеята му ще бъде обсъдена на предстоящата сесия на местния парламент.
Акцент в дейността на новата структура ще бъде организиране и провеждане на социално – превантивна дейност по отношение на непълнолетни и малолетни лица, които се нуждаят от помощ. С тях вече работят инспектор от Детската педагогическа стая, Дирекция „Социално подпомагане“ и Отдел „Закрила на детето“. Друга функция на кабинета е провеждане на консултации във връзка с налагането на възпитателни мерки спрямо малолетни и непълнолетни, извършили противообществени деяния.
В проекта се залага на консултации и беседи, обучителни семинари за и с работещите по превенция на противообществени прояви.
Родители и учители могат да подават сигнали за деца, склонни към извършване на престъпления, които ще бъдат разглеждани от новия орган. Обществен възпитател и психолог ще извършват консултации, пише още в документа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФирмите подават данни за платени доходи на физически лица до 15 март
Следваща статияКатастрофа затвори едното платно по пътя Шумен – Велико Търново

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here