дом Култура Конкурс за детска рисунка обявяват РИОСВ-Шумен и Басейнова дирекция

Конкурс за детска рисунка обявяват РИОСВ-Шумен и Басейнова дирекция

0
ДЯЛ

Конкурс за детска рисунка „Моята лятна ваканция – море или планина“ обявяват РИОСВ-Шумен и Басейнова дирекция „Черноморски район” . Това съобщиха от местната екоинспекция.
Идеята на организаторите е да провокират участниците да изразят изживяването си от един от най-любимите моменти през годината – лятната ваканция и да интерпретират удоволствието от летуването сред природата, общуването с нея и опазването на околната среда и защитените зони по време на лятна почивка.
В конкурса могат да участват деца от Варна, Шумен, Добрич и Търговище в две възрастови групи: от 4 до 7 години и от 8 до 14 години. Творбите трябва да съдържат име и презиме на автора, възраст, местоживеене и учебно заведение и да бъдат изпратени в срок не по-късно от 10 септември на един от следните адреси:
РИОСВ – Шумен: гр. Шумен 9700, ул. „Съединение“ № 71, ет. 3
БДЧР: гр. Варна 9000, ул. „Ал. Дякович“ № 33
За Конкурса.

Всеки малък творец може да участва само с една рисунка, изпълнена с aкварел, пастели, цветни моливи, както и смесени и други изобразителни техники. Максималният размер на творбите трябва да е не по-голям от А3. При нужда от повече информация и възникнали допълнителни въпроси, може да се обръщате писмено на една от следните ел. пощи: pr@riosv-shumen.eu и pr@bsbd.org.
Всички авторски творби получени до 10 септември и отговарящи на условията на конкурса ще бъдат оценявани от експертно жури на двете институции, а победителите ще бъдат обявени на електронната страница на РИОСВ – Шумен и БДЧР: https://riosv-shumen.eu/index.php и https://www.bsbd.org/ на 21 септември 2020 г. За всички участници са предвидени грамоти, а за победителите в двете възрастови групи предметни награди за първо, второ и трето място.
Награждаването ще се проведе в рамките на Седмицата на мобилността от 22 – 25 септември, в Информационния център на РИОСВ-Шумен, а при възникване на извънредна епидемиологична обстановка наградите ще бъдат изпратени по куриер или лично предадени на училището/детската градина на победителите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРасте броят на регистрираните остри заразни заболявания в Шуменско
Следваща статияВсички пенсионери ще получат 50 лева добавка към пенсиите си за август

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here