дом Общество Компанията „Сивен“ дари предпазни костюми на шуменската болница

Компанията „Сивен“ дари предпазни костюми на шуменската болница

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen/Архив

60 броя предпазни костюми за многократна употреба дари компанията „Сивен“ за нуждите на МБАЛ Шумен. Те са изработени по специална технология по поръчка на Общината.
„Благодаря на г-н Венцислав Венев за отзивчивостта. Преди няколко месеца го помолих да помогне, защото болницата изпитваше затруднения с осигуряването на защитни облекла и днес те вече са тук. Ще ги предоставим на лекарите от МБАЛ. Всички сме наясно, че опасността съвсем не е отминала и че безопасността на медицинския персонал е изключително важна“, каза Христов.
Сивен е специализиран производител на спортни облекла за ориентиране, бягане, ски, колоездене и др. „Облеклата са изработени специално за нашата болница. Материята на тези костюми е направена на принципа на GОRE-TEX технологията – тя е дишаща, не пропуска влага, тялото остава сухо, дрехата е лека и удобна. Сертифицирана е в нашата лаборатория“, обясни собственикът и управител на компанията Венцислав Венев на брифинг в зала 203 на общината.
Кметът съобщи, че още днес защитните облекла ще бъдат предоставени на медиците. „При необходимост сме готови отново да откликнем, за да подпомогнем здравните работници в борбата им с пандемията“, каза още Венцислав Венев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИван Гешев: Приоритет на прокуратурата е справяне с битовата престъпност и корупцията по високите етажи на властта
Следваща статияМонтираха стойки за паркиране на велосипеди в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here