дом Общество Комисията по икономическа политика одобри мерки за справяне с последиците от COVID-19...

Комисията по икономическа политика одобри мерки за справяне с последиците от COVID-19 кризата в Шумен

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Постоянната комисия по икономическа политика, общинска собственост и контрол по сделките с общинско имущество към Общинския съвет в Шумен прие предложените от общинска администрация мерки за справяне с последиците от извънредното положение на свое заседание.
Ето и част от одобрените мерки, които ще бъдат разгледани и гласувани на предстоящата сесия в четвъртък:
Отпадат таксите за ползване на тротоари, площадки, улични платна и терени, които са общинска собственост. Ще бъдат освободени от плащане на наеми физически и юридически лица, които са наематели на обекти общинска собственост, с предмет на дейност по договора , преустановена със заповед на министъра на здравеопазването във връзка с извънредното положение.
Наемателите на общински жилища ще получат месечна отсрочка за заплащане на дължимите суми след края на извънредните мерки.
Беше постигнато съгласие между членовете на комисията за решаване на няколко имуществени въпроса, свързани с предоставяне на имот, право на строеж и урегулиране на граници в Индустриалния парк.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Задържаха в ареста врачка, разваляла „любовна магия“
Следваща статияРевизоро да търси други източници за земеделско напояване, поискаха шуменските съветници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here