дом Криминале Комин горя в Шумен, сухи треви пламнаха в три землища

Комин горя в Шумен, сухи треви пламнаха в три землища

0
ДЯЛ

В 14.25 часа на 20 август е получен сигнал за пожар в сухи треви в землището на село Изгрев. Изпратен бил противопожарен екип от РСПБЗН – Шумен. Пламъците, предизвикани от небрежност при боравене с открит огън били погасени с помощта на 3 тона вода, не са допуснати материални загуби.
Потушени били пожари в комин на жилище ул. “Драгоман“ в Шумен, в сухи треви в землището на село Зайчино ореше и в землището на село Изгрев. Всички са без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа първи път в Шумен: Опера под купола на Академичен цирк „Балкански“
Следваща статияВзеха му книжката, но не и мерака за шофиране

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here