дом Здраве Колективът на „Инфекциозно“ отделение с номинация за „Заслужил медицински колектив на община...

Колективът на „Инфекциозно“ отделение с номинация за „Заслужил медицински колектив на община Шумен”

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Колективът на „Инфекциозно“ отделение при МБАЛ-Шумен e предложен за отличието „Заслужил лекар/медицински колектив на община Шумен” за 2020 година. Номинацията е подадена от Асоциацията на общопрактикуващите лекари в област Шумен.
В мотивите се посочва, че екипът на отделението с ръководител д-р Албена Костова работи с безпрецедентното себеотдаване при диагностика, лечение, проследяване и обгрижване, с денонощен ангажимент към болните с Корона болест, с висок професионализъм, смелост и себеотрицание, в изпълнението на 100% на медицинската грижа към болния пациент, пренебрегвайки огромната опасност за собственото си здраве. Предложението е прието от Комисията по номинациите с председател заместник-кметът по „Социална политика и здравеопазване” д-р Светлана Маркова на заседание, проведено на 18 септември. Номинацията ще бъде предложена за одобрение на престоящата на 29 октомври сесия на Общинския съвет.
Отличието включва статуетка с лика на светеца Св. Иван Рилски и диплом, както и вписване в почетната книга на община Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛекари настояват за задължително носене на маски на открито
Следваща статияПри съседите: Предписание за птицеферма, горила дървени изрезки вместо пелети и въглища

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here