дом Общество „Коледно вълшебство“ зарадва 138 деца в община Никола Козлево

„Коледно вълшебство“ зарадва 138 деца в община Никола Козлево

0
ДЯЛ

„Коледно вълшебство“ сътвориха фирми и граждани за децата на селата Никола Козлево, Крива река, Църквица, Пет могили и Вълнари. Кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб посрещна малчуганите с пълни торби с подаръци.

Благотворителната кампания протeчe под наслов „Коледно вълшебство“.
Община Никола Козлево и МКБППМН към община Никола Козлево изказаха своята искрена благодарност всички за участието в доброто начинание.
„С вярата Ви в кампанията и проявеното от Ваша страна благородство в името на нашите деца, успяхме да зарадваме 138 детски сърца. Вашата подкрепа доказа, че с общи усилия можем да осъществим големи и благородни дела!“, гласи благодарственото писмо към всички, включили се в кампанията:
„Тетрахиб“ АД, „Ешрефоглу“ ООД, „Фантастико“ ЕООД, „Еко Био Бри“ ЕООД,
„Деско комерс – Славов“ ЕООД, „Камаджиев – Милк“ ЕООД, „Агротех импекс“ АД,
ПК „Зора“ – село Пет могили, училища и детски градини, общински съветници,
Общинска администрация, Ешреф Реджеб – кмет на община Никола Козлево и Иван Иванов – заместник – кмет на община Никола Козлево.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМБАЛ-Шумен получи 345 000 лева за нова апаратура
Следваща статияПроф. Стефан Желев до министъра на МОСВ: Водата от яз. „Тича“ да не се използва за частни нужди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here