дом Общество Коледна благотворителна акция за децата от ЦНСТ „Слънце“ в Каспичан

Коледна благотворителна акция за децата от ЦНСТ „Слънце“ в Каспичан

0
ДЯЛ

Стартира Коледна благотворителна акция в помощ на Центъра за настаняване от семеен тип „Слънце“ в Каспичан.
В Центъра се нуждаят от пари, храна, а също и от дрехи и обувки за деца от 8 до 18 години. Може да се изпращат игри и помагала с образователна цел, както и лекарства от първа необходимост.
Даренията могат да се изпращат на адрес град Каспичан, улица „Димитър Благоев“ №51, Център за настаняване от семеен тип „Слънце”.
Всички, които искат да подпомогнат Центъра с пари трябва да се обърнат към ръководителя на центъра Виолета Иванова. Телефон за връзка 0895 706 040.
Снимка: kaspichan.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони и населени места със смущения в електрозахранването
Следваща статияКоледните светлини грейват в Шумен на 11 декември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here