дом Общество Коледен конкурс очаква най-красивите и оригинални картички, пана, кукли и сурвакници

Коледен конкурс очаква най-красивите и оригинални картички, пана, кукли и сурвакници

0
ДЯЛ

За двадесет и трета година Центърът за подкрепа за личностно развитие – ОДК „Анастас Стоянов“ Шумен обявява Коледен конкурс “Приложното изкуство в народните обичаи от Коледа до Васильовден”. В него могат да участват ученици от 6 до 18-годишна възраст.
Целта на конкурса е да съхрани и популяризира българските народни обичаи, да стимулира интереса на участниците към богатото наследство на народното приложно изкуство.
В конкурса може да се участва с коледни и новогодишни картички и рисунки, коледни пана и украси, плоски и обемни кукли на коледари и сурвакари, сурвакарски маски и ликове, сурвакници.
Отличените творби ще бъдат подредени в изложба, която ще се открие на 13 декември в 11.00 часа в Регионална библиотека „Стилян Чилингиров“ в Шумен.
Творбите трябва да бъдат изпратени до 6 декември включително на следния адрес: гр. Шумен – ЦПЛР-Обединен детски комплекс „Анастас Стоянов“ , п.к. 146, бул. „Славянски”72.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПаметникът продължава да води в класация на Годишните награди за туризъм
Следваща статияБанкери и застрахователи засадиха близо 1 300 дръвчета

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here