дом Общество Коледари гостуваха на кмета на Велики Преслав инж. Янко Йорданов

Коледари гостуваха на кмета на Велики Преслав инж. Янко Йорданов

0
ДЯЛ

Дружина от коледарчета и малки красавици, облечени в одежди на ангелчета от детска градина „Снежанка” във Велики Преслав гостуваха днес на служителите на Общинската администрация.

Пременени с автентични български коледарски одежди 25 момчета и момичета пяха коледни песни и създадоха празнично настроение.
Скъпите гости бяха приветствани от кмета инж. Янко Йорданов. Той им подари торбички с лакомства и им една година, изпълнена с игри и весел смях.
Инж. Йорданов използва празничния повод да удостои хореографа Нина Денева с грамота за принос към развитието на културата и традициите на община Велики Преслав.
Тя има школа, където обучава възрастни и деца на народни танци, ръководител е на танцов състав в село Драгоево.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМладежи стягат коледна среща „Шумен в сърцето“
Следваща статияМалчуганите от „Светулка“ пяха, танцуваха и сурвакаха в „Алкомет“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here