дом Криминале Кола горя в Шумен, туристи закъсаха до пещера, дъжд наводни цех в...

Кола горя в Шумен, туристи закъсаха до пещера, дъжд наводни цех в Каспичан

0
ДЯЛ

Лек автомобил е горял в двор на бул. “Ришки проход“ в Шумен. Към мястото на инцидента, на 13 юни, е насочен противопожарен екип. Пламъците, предизвикани от късо съединение, били погасени с помощта на 500л. вода. Унищожени в автомобила на 34-годишния собственик са три седалки, три тонколони, задно стъкло и задна част на купето на „Рено“-то.
В неделя в 16.36 часа бил приет сигнал, че група туристи, които били на посещение на Мадарския конник били блокирани до пещерата след проливния дъжд. Съобщено било, че пътеката, по която трябвало да слязат е залят. На място бил насочен спасителен екип от РС ПБЗН – Шумен. До пристигане на екипа водата от пътеката се отдръпнала и туристите слезли сами без да се налага помощ от спасителния екип.
Екип на РСПБЗН- Шумен обезопасил пътното платно по пътя за село Лозево след възникнало пътно-транспортно произшествие с материални щети на 14 юни. Водач на лек автомобил „Хонда“ с шуменска регистрация катастрофирал, а екип на шуменската пожарна третирал и обезопасил пътното платно с инертни материали.
В 16.08 часа в неделя е прието обаждане за наводнение в цехово помещение във фирма на ул. “Александър Стамболийски“ в гр. Каспичан. Четирима служители на РСПБЗН- Нови пазар пристигнали на място и оказали съдействие за отводняване на цеха във фирмата с площ от около 500 кв. м. с помощта на мотопомпа. Екип е премахнал паднало на пътното платно на ул. “Ивайло“ в гр. Каспичан след силния вятър в неделя.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПетима пациенти в МБАЛ-Шумен са установени с коронавирус през уикенда
Следваща статияДвама прекратиха самоволно наложената им домашна карантина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here