дом Общество Кой ще чисти малките улици в Шумен? Общината търси фирма-изпълнител

Кой ще чисти малките улици в Шумен? Общината търси фирма-изпълнител

3
ДЯЛ

Община Шумен обяви обществена поръчка за избиране на фирма, която да поддържа малките улички, отдалечените квартали „Мътница”, „Макак”, „Дивдядово” и улиците в селата през зимата.
Фирмите мераклии да се грижат за тези пътни участъци, могат да подават заявления до 21 септември. В услугата ще бъде включено снегопочистване, опесъчаване, лугиране на улици и тротоари. Обявената поръчка е на стойност 1 333 330 лв. без ДДС и е за срок от три години.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ края на ваканцията: Деца от Каспичан с приз „Приятели на библиотеката“
Следваща статияЗа пътуващите от София за Шумен и обратно! Инцидент в „Илиянци” блокира всички жп линии към Северна България

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here