дом Политика Коалиция от 5 партии ще подкрепи Добромир Драев за кандидат-кмет на Шумен

Коалиция от 5 партии ще подкрепи Добромир Драев за кандидат-кмет на Шумен

0
ДЯЛ

1 424 жители на Шумен и общината са подкрепили съветника Добромир Драев за кандидат-кмет на областния град. Очакват се още 160 подписа, стана ясно на специален брифинг днес, даден от общинския съветник.
„Драев ще се яви на местните избори като граждански кандидат, подкрепен от коалиция от пет партии, в това число и Движение „България на гражданите “, обяви адвокат Даниела Русева от групата съветници „За Шумен“.
„Получих мандат от хората и това ми дава шанс да участвам в предизборната надпревара“, заяви самият Драев. „Като общински съветник съм доказал, че мога да се изправя срещу всичко, което не е в интерес на гражданите“, отбеляза още той.
По думите му, кметският стол не е негова мечта.
Пет са приоритетите в управленската програма на кандидат – кмета Драев: Електронно управление , зеленият град, „Шумен за младите“, създаване на условия в подкрепа на семейния бизнес, микро и средните предприятия.
И основният приоритет – чиста вода за Шумен при оптимизация на водопреносната мрежа , на помпените станции, съобразени с потреблението и редуциране на цената на водата, съобразно качеството на предлаганата услуга.
Екипът, с който Драев възнамерява да работи, ако бъде избран, е на 90% сформиран и той щял се различава от досегашната структура в Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС 30% недостиг на инженерни кадри Пожарната в Шумен посреща професионалния си празник
Следваща статияМалки и големи ще мерят сили за пореден път на масовия крос „Шумен бяга“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here