дом Общество КНСБ осигурява топъл обяд на 54 души от Шуменско

КНСБ осигурява топъл обяд на 54 души от Шуменско

0
ДЯЛ

Топъл обяд през 2019 година ще осигури КНСБ на 54 социално слаби, бездомни и самотни хора от Шуменско. Това съобщи за 24shumen.com председателят на местната структура на синдиката Анета Денева.
Топла супа, основно и хляб, до 31 декември тази година, ще получават всеки работен ден 30 социално слаби от село Васил Друмев и още 24 от Велики Преслав.
Храната се приготвя в лицензирани кухни и се получава в специално обособени пунктове в двете населени места.
Хората, които имат право на безплатен топъл обяд по програмата на Обществената трапезария, се определят с помощта на Дирекция „Социално подпомагане“ в Шумен.
Социалната услуга се предоставя чрез Благотворителния фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ с подкрепата на Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика.
„За 20 поредна година Обществената трапезария ще осигурява топла храна на нуждаещи се лица. В програмата са включени 351 лица от 18 общини в цялата страна“, обясни още Анета Денева и добави, че тази година за Обществената трапезария са отпуснати 253 500 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха 64-годишен мъж, застрелял куче и ранил друго в търговищко село
Следваща статияОбщината е готова с проекта за Летния театър в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here