дом Култура Книгата „Репортер от миналото време“ ще представят в Библиотеката

Книгата „Репортер от миналото време“ ще представят в Библиотеката

0
ДЯЛ

Книгата на журналиста-международник Йосиф Давидов „Репортер от миналото време“ ще бъде представена днес от 17.30 ч. в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ в Шумен.
Сборникът разказва за пътя на автора в журналистическата професия от 70-те години на ХХ век насам, за посещения в горещи точки на света. Обстойно място е отделено на негови срещи и интервюта със световни лидери.
Журналистът прави съвременен анализ на събитията, на които е бил свидетел преди 40 години.
Йосиф Давидов е роден в Шумен. Възпитаник е на Английската гимназия в Пловдив и на СУ „Св. Климент Охридски“.
От 1969 г. до 1982 – а е работил в международния отдел на в. „Труд“. Бил е сътрудник на БНР и БНТ. Главен редактор на сп. „По света“ и кореспондент на БТА в Мадрид.
Живее и работи в Испания.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПроби за Африканска чума по свинете ще се приемат и в почивните дни
Следваща статияМлад мъж загина в пътен инцидент в община Попово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here