дом Общество Кметът Христов: Днес ние носим в сърцата си идеалите на дейците на...

Кметът Христов: Днес ние носим в сърцата си идеалите на дейците на Съединението!

0
ДЯЛ

Скъпи съграждани,

На днешния ден се прекланяме пред дързостта и волята на българския народ да се противопостави на Великите сили в името на правдивата и достойна национална кауза – обединението на Княжество България и Източна Румелия.
Преди 135 години нашите предци показаха на света, че пред тях има само един път и те са готови да го извървят докрай, за да осъществят стремежите на нашите възрожденци – просветители и революционери.
Силно вярвам, че и днес ние носим в сърцата си идеалите на дейците на Съединението. Вярвам, че изминалите десетилетия са ни направили по-мъдри и по-силни в отстояването на нашето единство и в стремежа да изградим заедно по-добро бъдеще за страната си и за града си.

Поклон пред дейците на Съединението!
Честит празник!

Любомир Христов, кмет на община Шумен

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИнж. Янко Йорданов: 6-и септември е празник, който сбъдна надеждите на поколения българи!
Следваща статияТопъл и слънчев празничен ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here