дом Общество Кметът на Шумен с приемен ден за граждани на 25 ноември

Кметът на Шумен с приемен ден за граждани на 25 ноември

0
ДЯЛ

Кметът на община Шумен Любомир Христов ще има приемен ден на 25 ноември, понеделник, от 14.00 часа. Това съобщиха от прецентъра на Общината.
По същото време в кабинетите си граждани ще приемат и заместник-кметовете Татяна Костова, Боян Тодоров, Росица Антонова, Светлана Маркова и секретарят Диян Димитров.
На 25 ноември също от 14.00 часа в стая 315 в сградата на Общината, приемен ден ще има и председателят на Общинския съвет Красимир Минчев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Откровенията на маестрото“ в концерт на Духовия оркестър
Следваща статияЗатварят за движение още две улици в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here