дом Общество Кметът на Шумен прие новия изпълнителен директор на Карлсберг – България

Кметът на Шумен прие новия изпълнителен директор на Карлсберг – България

0
ДЯЛ

Кметът на община Шумен Любомир Христов прие днес новия изпълнителен директор на Карлсберг – България Денис Шерстенников, съобщиха от общината. В срещата участваха още Анета Сланчева, мениджър по правни и корпоративни въпроси в „Карлсберг – България“, управителят на „Шуменско пиво“ Емил Петров, заместник-кметовете Росица Антонова, Боян Тодоров и Светлана Маркова.
По време на разговорите и двете страни споделиха задоволството си от създадените добри партньорски отношения между местната власт и бизнеса и изразиха желание да продължат сътрудничеството си. Денис Шерстенников сподели, че има 20-годишен стаж в заводите на Карлсберг и увери кмета Христов, че където и да бил досега, е следвал политиката на фирмата да подкрепя местната марка. „Зная, че „Шуменско“ е марка, с която се гордеят не само местните, но и хората от цялата страна, затова ще продължим да работим тя да се утвърждава и развива“.
Пред гостите кметът Любомир Христов сподели идеи, които могат да бъдат реализирани съвместно и биха били от полза както за хората от общината, така и за името на фирмата. „Съвместното изграждане на музей на „Шуменско пиво“ е чудесна възможност да привлечем туристите, които идват тук да разгледат първите български столици, „Мадарският конник“ и други исторически забележителности в региона. Още повече, че пивоварната също е част от нашата история. Освен това, убеден съм, че шуменци са много добра публика и бихме могли да помислим заедно да създадем турнир по футбол „Шуменско пиво“.“
Кметът на Шумен увери представителите на „Карлсберг – България“, че общината ще продължи да подкрепя кампанията на фирмата „Заедно за природата“, която популяризира сред гражданите необходимостта от разделно събиране на бирени опаковки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПада мазилката от училище във Венец, директорът притеснен за учениците
Следваща статияЧаст от Шумен остава без вода в утрешния ден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here