дом Политика Кметът на Шумен Любомир Христов: Гласувах за европейския път на България

Кметът на Шумен Любомир Христов: Гласувах за европейския път на България

0
ДЯЛ
All-focus

Днес е отговорен ден. Гласувах, защото избрах европейския път на развитие на България. Европейската идентичност на България. Вотът ми е за позитивни, знаещи, доказали се парламентаристи. Това заяви кметът на Шумен Любомир Христов след като гласува днес в секция на ул.“Любен Каравелов“.
Призовавам нашите съграждани, да отидат до изборните урни, апелира той.
След европейските избори, предстоят и избори у нас, отбеляза градоначалникът.
На въпрос на 24shumen.com защо избирателите тълкуват вотът за представители в европейския парламент като партиен и вярна ли е тази философия, кметът отговори: „Да, действително философията за партийното гласуване е вярна“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия7.68% е избирателната активност в област Шумен към 10.00 часа
Следваща статияКъм 12.30 часа: Най-активно гласуват в Никола Козлево, най-слабо – в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here