дом Наблюдател Кметът на Никола Козлево: Срам за съветниците, че отказаха финансова помощ за...

Кметът на Никола Козлево: Срам за съветниците, че отказаха финансова помощ за община Кресна

0
ДЯЛ

„Съветниците се бяха уговорили предварително да гласуват срещу предложението ми да помогнем с 3 000 лева на три села на територията на община Кресна, пострадали от пожара през август. Убеден съм в това“ това заяви за 24 shumen.com кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.
„Аз бях много неприятно изненадан от поведението им да гласуват против докладната ми, продължава управникът негативния си коментар. Защо правят ундурми, нямам представа“, гневи се той.
„Не си ли дават сметка колко хора имат нужда от протегната ръка в труден момент, когато са останали без покрив над главата си“, добави кметът. Когато по време на заседанието на Общинския съвет попитал съветниците, „ако ние изпаднем в такава ситуация и ни откажат помощ, как ще се чувстваме , нищо не му отговорили. Мотивите за отказа, според Реджеб, били че общината е непозната и далечна. „Срамът остава за тях“, категоричен бе кметът.
На следващата сесия той отново ще внесе предложението с надежда този път да мине.
Според председателя на Общинския съвет Стефан Стефанов съветниците гласували „против“ и „въздържал се“. В момента нямаме налични свободни средства, за да помогнем, уточни той. Ако кметът внесе ново предложение на следващата сесия, тогава ще мислим отново. Всичко зависи от колегите, лаконичен бе Стефанов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаслука! Груповият лов на дива свиня се открива в неделя
Следваща статияНад 100 участници ще се включат в Национална конференция с международно участие „Природни науки 2017”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here