дом Здраве Кметът на Велики Преслав: Борбата е за живот, останете си вкъщи!

Кметът на Велики Преслав: Борбата е за живот, останете си вкъщи!

0
ДЯЛ

С цялата си отговорност, воден от чувството ми за подкрепа и взаимопомощ, във време в което човечеството е изправено пред ужасяваща битка и борба за живот, в качеството ми на кмет на община Велики Преслав Ви моля, ДА ОСТАНЕТЕ ВКЪЩИ. Това са първите думи от обръщението на инж. Янко Йорданов към жителите на старата столица.
Спазвайте указанията на Националния кризисен щаб. Не излизайте от домовете си без причина! Не се събирайте! Контактувайте само с най-близките си хора и членовете на семейството ви, апелира кметът.
И призовава за отговорност, съзнание и обединение, като доказателство за достойно общество.
Кметът Йорданов уверява, че в настоящия момент на световна криза, служителите на Общинска администрация Велики Преслав и нейните структури продължават да работят и да извършват точно и навременно задълженията си.
На територията на общината се изпълняват всички мерки препоръчани от Националния кризисен щаб и заповедите на министъра на здравеопазването. Вече трети ден територии за обществено ползване в града се дезинфекцират. Това се върши в ранните часове на деня, за да бъдат спестени всички неудобства.часове на деня, за да ви спестим всички неудобства
Създадена е организация на входно-изходните артерии на града и на всички населени места на територията на общината.
„Каквото и да правим обаче, ако нямаме вашата подкрепа и солидарност, ако лицата поставени под карантина не я спазват безусловно, ще започне да се случва безвъзвратното и неизбежното”, предупреждава ръководителят на Общината. И посочва като запазването на живота и здравето на всеки гражданин на общината. Приоритет е да запазим заедно живота и здравето на всеки един гражданин на общината.
Снимка: Фейсбук, Официална страница на Община Велики Преслав
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 21 случая на заразени с коронавирус в страната
Следваща статияДъжд в неделя

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here