дом Политика Кметът Любомир Христов ще участва в дискусионен форум за възраждане на региона

Кметът Любомир Христов ще участва в дискусионен форум за възраждане на региона

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов ще участва в дискусионен форум на тема: “Магистрала „Хемус“ – възраждане на Българския Север“, организиран от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и вестник „24 часа“. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Събитието ще се състои на 29 юни във Велико Търново. В него ще вземат участие министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, кметове от градовете по пътя на магистралата, депутати от тези райони, представители на бизнеса и медии.
Сред акцентите на срещата са възможностите, които ще отвори за икономиката на Северна България довършването на магистралата, кои общини и населени места имат най-голям потенциал за растеж, какви са вариантите за трасето на бъдещия аутобан и новата ОПРР 2014.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОкръжната прокуратура внесе седем протеста срещу наредби на местни общински съвети
Следваща статияЗадържаха под стража 52-годишния Крум, убил колегата си заради … 400 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here