дом Общество Кметът Любомир Христов ще награди отличниците за 24 май

Кметът Любомир Христов ще награди отличниците за 24 май

0
ДЯЛ
dav

Отличниците от Випуск`2019 ще бъдат наградени на 23 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост. Церемонията ще се състои в комплекс „Създатели на българската държава” на Шуменското плато от 17.00 часа.
Отличията за отличниците от 13 училища ще връчи лично кметът на Шумен Любомир Христов.
Ще присъстват ръководители на образователни институции, близки и приятели на наградените.
„Признание към младите хора, които поемат пътя на живота си с доста добър старт, с достоен успех, който жънат в края на своето обучение“, каза заместник-кметът Найден Косев.
30 минути по-рано от сградата на Община Шумен ще има автобуси за транспортиране на желаещите да присъстват на церемонията по награждаване на отличниците. При лошо време церемонията ще се проведе в сесийната зала.
Денят 24 май започва с традиционното шествие на образователни и културни институти. Колоната от деца, педагози и културни дейци ще тръгне в 11.00 часа от площад „Кристал“ и ще завърши на откритата сцена на площад „Освобождение“.
В шествието се очаква да се включат над 3 000 души.
В 11.30 часа на откритата сцена ще се състои връчването на Наградата на община Шумен в сферата на образованието. След този тържествен ритуал в програмата е предвиден концерт, в който ще участват фолклорни групи, детски и ученически състави, както и нашумелият квартет Destiny. Те ще изпълнят модерни аранжименти на класически произведения.
При лошо време концертът ще бъде в театъра.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Съдят 22-годишен, заклал таксиметров шофьор заради 20 лева
Следваща статияСпектакълът „Човекът Фикрет Индже“ ще получи в дар най-големият бизнесмен и дарител в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here